Info

Over lokaal33

Werkplek delen

Wij hebben dezelfde visie over de omgeving waarin we willen werken: Een professionele bedrijfsruimte waar we geinspireerd raken door andere professionals en ondernemers. Een plek waar je met anderen in vertrouwen en loyaal je dromen waar kan maken. Een plek waar we elkaar inspireren, motiveren en helpen. 

Vanuit deze visie is Lokaal 33 ontstaan. Lokaal 33 is een gedeelde werkplek in bedrijvenverzamelgebouw LabS 55 in Den Haag. In de unit (300m2) staan 25 bureaus, een werkplaats, klein atelier en een fotostudio. De ruimte leent zich ook perfect voor cursussen, workshops en kleine evenementen. In tegenstelling tot andere coworking spaces is Lokaal 33 geen commercieel bedrijf maar een groep ondernemers bestaande uit ZP'ers en starters die gezamenlijk de huur (€108,- p.p) betalen. Waarom? Omdat we het leuker vinden om met een vaste groep inspirerende mensen in één ruimte te werken.

Alle gebruikelijke faciliteiten zoals WiFi, printer, koffie/ thee, keukentje, wc's etc. inbegrepen. Daarnaast legt iedereen ook wat bij voor de lunch. De werkplek is maandelijks opzegbaar.

Faciliteiten

Keuken

Atelier

Werkplaats

Vergaderruimte

Fotostudio (meer info)

Print / kopieermachine

WiFi

 

Prijs

Een werkplek huren bij Lokaal 33 kost €108,- (excl. btw) per maand.

 

Geïnteresseerd in een werkplek? Loop eens binnen of mail voor meer informatie naar: mariska@lokaal33.com

 

Contact

 

Ruud Peper
06 26 01 24 00
ruud@lokaal33.com

Adres

Bedrijvenverzamelgebouw LABS 55

Lulofsstraat 55 unit 33
2521 AL Den Haag