17-3-2017: Word jij onze nieuwe werkplekgenoot?

werkplek delen = cool

werkplek den haag

Aan alle zelfstandige professionals van Den Haag en omstreken:

In Den Haag deel ik samen met andere zelfstandigen een werkplek. We huren samen een grote unit (300m2) in Labs55. In de ruimte staan 25 bureaus, een werkplaats en een klein atelier. Alle gebruikelijke faciliteiten aanwezig: WiFi, printer, koffie/ thee, keukentje, wc's etc.

Momenteel deel ik de ruimte met 16 profs waaronder een architect, fotograaf, product engineer, websitebouwer, landschapsarchitect, vastgoed specialist, grafisch vormgever, marketing adviseur, software ontwikkelaar en nog wat andere interessante types 

In tegenstelling tot andere coworking spaces zijn wij geen commerciële instelling maar gewoon een aantal creatieve zelfstandigen die het tof vinden om met andere inspirerende mensen in één ruimte te werken.

Om wel gewoon de huur te kunnen betalen, betaalt iedereen €108 euro per maand. Daarnaast legt iedereen ook wat bij voor de lunch.

We hebben op dit moment wat plekken vrij en we zijn op zoek naar een aantal mensen waarmee wij onze werkplek kunnen delen 

Word jij onze nieuwe werkplekgenoot? Heb je interesse stuur dan een mail naar mariska@lokaal33.com of reageer op dit bericht. Dan stuur ik je wat meer informatie toe of maken we een afspraak voor een kennismaking. Heb je zelf geen interesse maar ken je iemand voor wie het iets zou kunnen zijn? Delen zou dan oprecht heel erg cool zijn!

Super thanks. Groetjes Mariska